Wilt u ons alstublieft steunen ?

Help ons helpen.

Omdat het aantal aanmeldingen van mensen die het niet meer redden enorm stijgt en wij op Non-Profit basis (zonder enige vorm van subsidie) werken zijn wij momenteel met een grote wervingscampagne bezig om donateurs/sponsoren te krijgen, zodat wij deze mensen/gezinnen in Zeewolde kunnen blijven helpen.
Onze machtigingskaarten kunt u in de meeste winkels in Zeewolde verkrijgen, maar u kunt deze kaart ook vanaf onze Website downloaden, openen, afdrukken, invullen en inleveren bij de RegioBank aan de Raadhuisstraat 59 Zeewolde, bij ons op de Tarwelaan 34 of opsturen naar Antwoordnummer 9026 Postcode: 3890VB Zeewolde.

Momenteel (01-01-2024), helpen/ondersteunen wij wekelijks ruim 40 gezinnen.

Om onze ondersteuning vol te kunnen houden hebben wij alle steun hard nodig,

Wij werken zonder subsidies, derhalve zijn wij volledig afhankelijk van sponsoring en donaties voor o.a: het aankopen van diverse aanvullende levensmiddelen, andere goederen waar behoefte aan is en het dekken van onze operationele kosten en onze (nieuwe) afdeling personenvervoer.

Wilt u ons steunen, doneer uw gift dan alstublieft (1 malig of periodiek) op onze onze bankrekening. Zie contactformulier.

 

Wij vragen mensen/bedrijven/organisaties om ons te helpen een succes van ons project “Vervoersmaatje” te maken.

Zie onze pagina “Afdeling Vervoer”.

Dat kan o.a. door kilometers voor onze cliënten te kopen/sponseren. 1 kilometer kost 30 eurocent.

Doneer het aantal kilometers dat u wenst te sponseren voor onze cliénten (x 30 Eurocent) op 1 van onze Bankrekeningnummers:

Zie contactformulier.